COROANE ZIRCONIU VS CERAMICA

COROANE ZIRCONIU VS CERAMICA

Introducere

In domeniul stomatologiei estetice, tehnicile si materialele folosite pentru restaurarile dentare au avansat considerabil in ultimii ani. Printre cele mai populare optiuni pentru restaurarea dintilor deteriorati se numara coroanele de zirconiu si cele de ceramica.

Ce sunt coroanele de zirconiu?

Coroanele de zirconiu reprezinta o alegere moderna si durabila pentru inlocuirea dintilor lipsa sau a celor cu probleme estetice. Acestea sunt realizate dintr-un material ceramic extrem de rezistent, cunoscut sub numele de oxid de zirconiu. Acest material ofera un aspect natural si o rezistenta superioara.

Ce sunt coroanele de ceramica?

Coroanele de ceramica sunt fabricate dintr-un material de inalta calitate, un tip de ceramica cunoscuta sub denumirea de disilicat de litiu. Aceasta ceramica este caracterizata de proprietati estetice excelente si o rezistenta mecanica remarcabila.

Diferente intre coroanele de zirconiu si cele de ceramica

Inainte de a alege intre coroanele de zirconiu si cele de ceramica, este important sa cunoastem principalele lor caracteristici si avantaje. Coroanele de zirconiu ofera o rezistenta superioara, sunt mai durabile si mai rezistente la fracturi decat cele de ceramica. De asemenea, coroanele de zirconiu au o transparenta mai redusa, ceea ce le confera un aspect mai natural.

Pe de alta parte, coroanele de ceramica ofera o tranzlucida si estetic superioara, sunt mai usor de adaptat la cavitatea oral si nu arata “dejantat”.

Avantajele colaborarii cu laboratorul “BESTDENTAL”

Daca te-ai hotarat sa inlocuiesti coroanele deteriorate sau lipsa, alegerea laboratorului de tehnica dentara potrivit este cruciala pentru obtinerea rezultatelor dorite. Laboratorul nostru, “BESTDENTAL”, se specializeaza in realizarea coroanelor de zirconiu si ceramice pentru pacientii nostri.

Echipa noastra de tehnicieni dentari profesionisti utilizeaza cele mai avansate tehnologii si materiale de inalta calitate pentru a crea restaurari dentare de o calitate exceptionala. Colaborarea cu laboratorul nostru asigura pacientii de rezultate superioare, datorita expertizei noastre si atentiei la detalii.

Alegand laboratorul “BESTDENTAL”, pacientii se bucura de confortul si siguranta, stiind ca vor avea parte de coroane de zirconiu sau ceramica durabile, estetice si perfect adaptate la nevoile lor individuale.

Categories
Skip to content