IMPLANT DENTAR CERAMICA

IMPLANT DENTAR CERAMICA

Implantul dentar din ceramica este o solutie inovatoare si estetica pentru inlocuirea dintilor lipsa. In cadrul laboratorului nostru de tehnica dentara, BESTDENTAL, puteti beneficia de cea mai buna calitate a acestor implanturi, realizate cu mare atentie la detalii.

Ce este un implant dentar din ceramica

Un implant dentar din ceramica este o radacina artificiala care este inserata in osul maxilarului sau mandibulei pentru a inlocui dintele lipsa. Aceasta tehnologie de ultima generatie ofera avantaje multiple fata de alte tipuri de implanturi, precum cele din metalo-ceramica. Prin utilizarea ceramicii, implantul dentar se integreaza perfect in structura osului si ofera un aspect natural si armonios.

Beneficiile implantului dentar din ceramica

Implantul dentar din ceramica prezinta numeroase beneficii, atat estetice, cat si functionale:

  • Aspect natural: Datorita culorii si transluciditatii ceramicii, implantul dentar din ceramica se integreaza perfect in restul danturii si asigura un zambet estetic.
  • Biodetalitate: Materialul ceramic este biocompatibil, ceea ce reduce riscul de respingere a implantului de catre organism.
  • Rezistenta: Implanturile dentare din ceramica sunt extrem de rezistente si durabile, avand o durata de viata lunga.
  • Mentinerea tesuturilor sanatoase: Ceramica nu irita gingiile si nu afecteaza tesuturile moi din jurul implantului, contribuind la mentinerea unei sanatati orale optime.

De ce sa alegi laboratorul nostru – BESTDENTAL

La laboratorul nostru de tehnica dentara, BESTDENTAL, punem la dispozitia pacientilor cele mai moderne tehnic de realizare a implanturilor dentare din ceramica. Experienta noastra vasta si utilizarea celor mai performante echipamente ne permit sa oferim servicii de inalta calitate si rezultate exceptionale.

Daca ai nevoie de un implant dentar din ceramica, nu ezita sa ne contactezi pentru o consultatie si pentru a beneficia de toate avantajele pe care le ofera aceasta tehnologie.

Categories
Skip to content