Lista de Prețuri - Excelență în Tehnica Dentară la Laboratorul de Tehnica Dentara

Lucrări Dentare Personalizate la Prețuri Corecte

Bine ați venit pe pagina noastră dedicată prețurilor pentru tehnică dentară! Aici veți găsi detalii complete și transparente privind costurile lucrărilor dentare pe care le oferim. La Laboratorul Tehnica Dentara, ne specializăm în furnizarea de soluții dentare personalizate, de la proteze și structuri suport la restaurări estetice, toate la prețuri corecte și transparente.

Descoperiți gama noastră completă de servicii de tehnică dentară. Fiecare opțiune este descrisă detaliat, arătând nu doar prețul, ci și valoarea incontestabilă pe care o aducem fiecărui proiect. Ne mândrim cu furnizarea de lucrări dentare de precizie, care reflectă angajamentul nostru pentru calitate și satisfacția pacienților.

Lucrări Dentare Personalizate la Prețuri Corecte

Lucrările dentare pe implant reprezintă o soluție modernă pentru înlocuirea dinților lipsă. Procesul începe cu implantarea unei structuri metalice în osul maxilar, care funcționează ca un pivot pentru coroana dentară. Această coroană este personalizată pentru a se potrivi perfect cu ceilalți dinți, atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic. Lucrările pe implant sunt apreciate pentru durabilitatea și confortul lor, oferind o alternativă fiabilă la punțile dentare tradiționale sau protezele dentare.
Corane si Punti pe Implant
Fatetele dentare, fabricate în laboratorul de tehnică dentară, sunt subțiri și personalizate, realizate din porțelan sau rășină compozită, destinate a acoperi fațada dinților. Ele corectează aspectul estetic al dinților decolorați, deteriorați, neuniformi sau cu spații între ei. Procesul include realizarea unei mulaj precis a danturii pacientului, pe baza căreia se modelează fatetele pentru a se potrivi perfect cu dinții naturali. Acestea sunt apoi aplicate permanent pe suprafața dinților, oferind o îmbunătățire durabilă și vizibilă a zâmbetului.
Fatete Dentare
Coroanele și punțile de zirconiu reprezintă soluții restaurative de top pentru pacienții cu dinți deteriorați sau lipsă. Fabricate din oxid de zirconiu robust, aceste restaurări combină durabilitatea cu estetica superioară, imitând translucența dinților naturali. Coroanele acoperă și protejează dinții afectați, în timp ce punțile înlocuiesc dinții lipsă, fiind susținute de dinți naturali sau implanturi. Avantajele includ biocompatibilitate excelentă, rezistență la pete și integritate pe termen lung. Aceste opțiuni sunt ideale pentru pacienți, oferind o funcționalitate optimă și un aspect natural.
Coroane si Punti Zirconiu
Punțile și coroanele metalo-ceramice reprezintă o alegere excelentă în restaurarea și înlocuirea dinților. Aceste restaurări combină un nucleu metalic robust cu un finisaj ceramic estetic, asigurând atât durabilitate, cât și un aspect natural. Nucleul metalic conferă structurii rezistență și stabilitate pe termen lung, iar stratul ceramic permite o integrare estetică armonioasă cu restul danturii. Aceste opțiuni protetice sunt versatile și pot fi adaptate pentru a satisface diverse nevoi clinice, oferind pacienților un echilibru între funcționalitate și estetică.
Punti si Coroane Metalo Ceramice
Protezele dentare sunt dispozitive protetice utilizate pentru a înlocui dinții lipsă. Există două tipuri principale: protezele totale, pentru pacienții fără dinți, și protezele parțiale, pentru cei cu unul sau mai mulți dinți lipsă. Fabricate din materiale biocompatibile, acestea restabilesc funcția masticatorie și estetica zâmbetului, îmbunătățind calitatea vieții pacientului. Protezele necesită o întreținere regulată și ajustări periodice pentru a menține confortul și funcționalitatea.
proteze dentare mobile
Proteze Dentare Mobile
Protezele scheletate și cele cu sisteme speciale reprezintă opțiuni protetice avansate pentru medicii stomatologi. Protezele scheletate, cu cadrul lor metalic subțire, asigură suport și stabilitate, integrându-se eficient cu dinții rămași. Sistemele speciale, cum ar fi atașamentele sau ancorările pe implanturi, oferă retenție și confort sporit, reducând mișcarea protezei. Aceste soluții sunt ideale pentru pacienții cu edentație parțială sau totală, îmbunătățind funcționalitatea masticatorie și estetica zâmbetului.
Proteze Scheletate sisteme speciale
Coroanele turnate sunt coroane dentare realizate prin turnarea unui metal topit într-o matriță precisă, modelată după forma dintelui pregătit. Aceste coroane sunt frecvent fabricate din aur sau alte aliaje metalice durabile, oferind rezistență și longevitate semnificative. Sunt potrivite în special pentru dinții posteriori, unde presiunea masticatorie este mai mare. Procesul de fabricație asigură o adaptare exactă la conturul dintelui, ceea ce contribuie la o potrivire optimă și reduce riscul de probleme ulterioare. Coroanele turnate combină funcționalitatea cu durabilitatea, fiind o soluție eficientă pentru restaurarea dinților afectați.
Coroane Dentare Turnate
Gutierele de albire, contenție și bruxism sunt dispozitive dentare personalizate, fiecare având rolul său specific. Gutierele de albire sunt utilizate pentru a îmbunătăți estetica zâmbetului, prin aplicarea unui gel de albire într-un material plastic subțire și transparent, personalizat pe dantura pacientului. Gutierele de contenție, realizate din plastic durabil, sunt esențiale în menținerea poziției dinților după tratamentul ortodontic. Pe de altă parte, gutierele pentru bruxism protejează dinții de efectele scrâșnitului, fiind fabricate dintr-un material mai gros pentru a absorbi forțele excesive. Fiecare tip de gutieră contribuie la îmbunătățirea sănătății și esteticii orale.
Gutiere Albire Contentie Bruxism
Coroanele și punțile provizorii sunt soluții temporare utilizate în stomatologie până la finalizarea și aplicarea restaurărilor permanente. Acestea sunt realizate din materiale precum rășini acrilice sau compozite și sunt concepute pentru a proteja dinții pregătiți și a menține spațiul necesar pentru coroanele sau punțile definitive. Două avantaje principale includ protecția dintelui preparat, reducând riscul de sensibilitate sau deteriorare, și menținerea funcției masticatorii și a esteticii, permițând pacientului să aibă o funcționalitate normală și un aspect estetic acceptabil în timpul perioadei de așteptare pentru restaurarea finală.
Coroane Punti Provizorii

Galerie Lucrari Dentare

Explorați galeria noastră de cazuri pentru cateva exemple ale lucrărilor noastre. 

Skip to content